szervezok@jatebajnoksag.hu

Sziasztok, a nevezés a tavaszi szezonra csúszott néhány, a bajnokságot érintő változás miatt, azonban hamarosan elindul. Figyeljétek a weblapot, a közeljövőben elérhető lesz minden fontos információ!

The registration of spring season 2014 has been delayed due to some important changes, however, it is about to begin. Follow the website, in the near future all information will be available.


Sziasztok, a 2014. évi őszi szezon véget ért. December 2. 18:00-ig küldhetitek be a hiányzó eredményeket. A győzteseknek gratulálunk, köszönjük a részvételt a csapatoknak. Békés Karácsonyt, boldog új évet mindenkinek, sok sikert a vizsgaidőszakban. A tavaszi szezonra a nevezés várhatóan január végén kezdődik, a részletek 2014. január 20. után lesznek itt fent, a weblapon.


Sziasztok, szeptember 16-án indul a 2013. évi őszi szezon. Elérhetőek a ligák (LIGÁK menüpont alatt) és az 1. forduló (FORDULÓK menüpont alatt), az újak számára (is) hasznos megismerkedni a szabálykönyvvel (SZABÁLYZAT menüpont alatt). A fordulóknál válasszátok a '2013/2014 Őszi' bajnokságot, a ligák kereszttábláinál az egyes csapatok neveinél (LIGÁK esetében) elérhetőek az emailcímek is (kurzort csapatnévre rávezetni, majd jobbklikk vagy balklikk ... a '{kukac}' cserés!), így könnyen tudjátok egymást (és bennünket is) értesíteni az esetleges halasztásról, ami nem csak kötelező, de nagyon fontos is, a halasztás csak akkor érvényes ha az ellenfelet is értesítitek! Kérünk mindenkit, hogy az eredmények megküldésekor: a ligát tüntesse fel, a csapatnevek (vagy számok) és az eredmények mellett, köszönjük. Kérjük, nagyon figyeljetek oda egymásra, a szép és korrekt játékra! Amit korábban is jeleztünk: sajnos mindenkinek egyformán és főként egyszerre nem tudunk kedvezni (az időpont-igények kellően változatosak), ezért a korábbi szisztémát érvényesítjük: próbáljuk úgy szervezni a fordulókat, hogy a végén egyforma mennyiségben legyen mindenkinek nem-annyira-alkalmas időpontban mérkőzése, a 9 forduló összességét tekintve. Azt nem tudjuk garantálni, hogy bármely csapatnak csak kedvező időpontban legyen mérkőzése, de ezt eddig sem tettük, kérjük: ezt vegyétek tudomásul. UPDATE: A labdákért a felelősséget személy szerint az viseli, akinek a diák- vagy egyéb igazolványára a kiadás megtörtént, de a csapatoknak egyetemleges felelőssége van! A mérkőzés után (bármely okból) vissza nem hozott labdák esetén 24 órán belül köteles 6.000 Ft kártalanítást fizetni a személy, valamint a csapat(ok) - amennyiben külön egy személy, vagy csapat felelőssége egyértelműen nem állapítható meg. Kérjük, vigyázzatok rájuk (mármint a labdákra, de egymásra is)!

Pályabeosztás:

Pályabeosztás

 

Támogatók:

iKron Kft.

SZTE ajándékbolt