szervezok@jatebajnoksag.hu

Sziasztok, a nevezés a tavaszi szezonra csúszott néhány, a bajnokságot érintő változás miatt, azonban hamarosan elindul. Figyeljétek a weblapot, a közeljövőben elérhető lesz minden fontos információ!

The registration of spring season 2014 has been delayed due to some important changes, however, it is about to begin. Follow the website, in the near future all information will be available.


Sziasztok, a 2014. évi őszi szezon véget ért. December 2. 18:00-ig küldhetitek be a hiányzó eredményeket. A győzteseknek gratulálunk, köszönjük a részvételt a csapatoknak. Békés Karácsonyt, boldog új évet mindenkinek, sok sikert a vizsgaidőszakban. A tavaszi szezonra a nevezés várhatóan január végén kezdődik, a részletek 2014. január 20. után lesznek itt fent, a weblapon.


Sziasztok, szeptember 16-án indul a 2013. évi őszi szezon. Elérhetőek a ligák (LIGÁK menüpont alatt) és az 1. forduló (FORDULÓK menüpont alatt), az újak számára (is) hasznos megismerkedni a szabálykönyvvel (SZABÁLYZAT menüpont alatt). A fordulóknál válasszátok a '2013/2014 Őszi' bajnokságot, a ligák kereszttábláinál az egyes csapatok neveinél (LIGÁK esetében) elérhetőek az emailcímek is (kurzort csapatnévre rávezetni, majd jobbklikk vagy balklikk ... a '{kukac}' cserés!), így könnyen tudjátok egymást (és bennünket is) értesíteni az esetleges halasztásról, ami nem csak kötelező, de nagyon fontos is, a halasztás csak akkor érvényes ha az ellenfelet is értesítitek! Kérünk mindenkit, hogy az eredmények megküldésekor: a ligát tüntesse fel, a csapatnevek (vagy számok) és az eredmények mellett, köszönjük. Kérjük, nagyon figyeljetek oda egymásra, a szép és korrekt játékra! Amit korábban is jeleztünk: sajnos mindenkinek egyformán és főként egyszerre nem tudunk kedvezni (az időpont-igények kellően változatosak), ezért a korábbi szisztémát érvényesítjük: próbáljuk úgy szervezni a fordulókat, hogy a végén egyforma mennyiségben legyen mindenkinek nem-annyira-alkalmas időpontban mérkőzése, a 9 forduló összességét tekintve. Azt nem tudjuk garantálni, hogy bármely csapatnak csak kedvező időpontban legyen mérkőzése, de ezt eddig sem tettük, kérjük: ezt vegyétek tudomásul. UPDATE: A labdákért a felelősséget személy szerint az viseli, akinek a diák- vagy egyéb igazolványára a kiadás megtörtént, de a csapatoknak egyetemleges felelőssége van! A mérkőzés után (bármely okból) vissza nem hozott labdák esetén 24 órán belül köteles 6.000 Ft kártalanítást fizetni a személy, valamint a csapat(ok) - amennyiben külön egy személy, vagy csapat felelőssége egyértelműen nem állapítható meg. Kérjük, vigyázzatok rájuk (mármint a labdákra, de egymásra is)!

Sziasztok, a bajnokság 2013. évi tavaszi szezonja véget ért. Hamarosan teljesek lesznek a táblák és véglegesek a tabellák. A győzteseknek gratulálunk, de minden csapatnak köszönjük a részvételt! Reméljük mindenki megtalálta a számítását és jó emlékekkel zárja a szezont, velünk együtt.

A vizsgaidőszakra sok sikert, nyári szünetre jó pihenést kívánunk mindenkinek! Az őszi szezonra a nevezés augusztus 20. után kezdődik, akkortól figyeljétek a weblapot. Amennyiben közben bármi megjegyzésetek, javaslatotok vagy akár kritikátok volna, írjatok bátran. Tudjuk: sok dolog van, amin lehetne változtatni és ha kivitelezhető: meg is tesszük, ehhez szívesen fogadunk minden ötletet, köszönjük!


Sziasztok, mindkét pótforduló meccsei elérhetők. Mielőbb jelezzétek, ha kimaradt volna bárkinek meccse, vagy olyan van kiírva, amelyre már nincs szükség: ez esetben az eredményt is kérjük. Még mindig sok a hiányzó eredmény, pótoljátok, legyetek szívesek: május 24. 20:00-ig van erre lehetőség, aztán már nem. Köszönjük.

Akik számára a bajnokság véget ért, azoknak köszönjük a részvételt, a győzteseseknek gratulálunk! Az idei nyereményük: ugyanaz mint tavaly, elismerésünk. Sok sikert a vizsgaidőszakra, jó nyarat kívánunk mindenkinek! Az őszi szezonra jelentkezni augusztus végétől lehet majd, szokás szerint augusztus 20. után lesznek a részletek itt a weblapon. Üdvözlettel, a szervezők.


Sziasztok, az 5. fordulóval folytatódik a bajnokság (a kissé hosszúra nyúlt szünet után), végül ez a megoldás tűnt a legjobbnak jelen helyzetben, így az április 8-i héten a korábban kiírt párosítások szerint haladunk.

Kérünk mindenkit, hogy az eredmények megküldésekor (pótoljátok az eredményeket!) a ligát tüntesse fel, a csapatnevek (vagy számok) és az eredmények mellett. Köszönjük. Kérjük, nagyon figyeljetek oda egymásra, a szép és korrekt játékra!
Valamint: a halasztás csak akkor érvényes ha az ellenfelet is értesítitek!


Sziasztok, a komplett 5. forduló elmarad, hétfőtől-péntekig, a pótfordulóban kiírásra kerülnek a mérkőzések. A 6. forduló az április 8-i héten kezdődik, a végén, májusban, a remélhető kellemes(ebb) időben lehet majd a korábban elmaradt/halasztott meccseket lejátszani. Sajnos az időjárás nem kegyes. Kérünk mindenkit, hogy az eredmények megküldésekor (pótoljátok az eredményeket!) a ligát tüntesse fel, a csapatnevek (vagy számok) és az eredmények mellett. Köszönjük. Kérjük, nagyon figyeljetek oda egymásra, a szép és korrekt játékra!

Valamint: a halasztás csak akkor érvényes ha az ellenfelet is értesítitek!


Sziasztok, elérhetőek a megszokott formában a ligák és az 1. és 2. fordulók is (LIGÁK és FORDULÓK menüpontok alatt). A fordulóknál válasszátok a '2012/2013 Tavasz' bajnokságot, az A liga esetén a tavaszi első a 10. forduló.Az egyes csapatok neveinél (LIGÁK esetében) elérhetőek az emailcímek is, tudjátok egymást (és bennünket is) értesíteni az esetleges halasztásról.

Sziasztok, köszönjük mindenkinek a részvételt a 2012. évi őszi szezonban, gratulálunk a győzteseknek.

Békés Karácsonyt és sikeres új évet kívánunk Nektek!

Január végén kezdődik a nevezés a következő szezonra, addig is eredményes vizsgaidőszakot.

December 2. éjfélig van mód a hiányzó eredmények pótlására, tegyétek meg:


Sziasztok, mindkét pótforduló kiírásra került, minden - általunk ismert - halasztott meccset megtaláltok. Ha mégsem: mielőbb jelezzétek, a 2. pótfordulóban kiírjuk: szerdára és/vagy csütörtökre (nov. 28. vagy 29.). A hiányzó eredményeket pótoljátok, erre az utolsó lehetőség november 29. 20:00 óra lesz.


Sziasztok, a 9. és egyben utolsó forduló is elérhető. Nagyon kérünk mindenkit, hogy akinek van hiányzó eredménye, az küldje el azt (liga megjelöléssel!), illetve ha van olyan meccs, amiről nem tudjuk, hogy halasztva lett: jelezze! Két pótforduló lesz, miután a szünetek miatt komplett fordulók maradtak el, ezek pótlása az 1. pótfordulóban történik.


Sziasztok, a 8. forduló is elérhető. A korábról hiányzó eredményeket küldjétek, a pótfordulók szervezéséhez szükséges. Akkor is, ha az a meccs halasztva volt, de mi nem értesültünk róla. Továbbra is kérünk mindenkit, hogy a ligát, valamint a csapatok számát és/vagy nevét tüntesse fel eredményközléskor, különben nem regisztráljuk az eredményt. Valamint: a halasztásról elsőként az ellenfelet értesítsétek és csak beleegyezésük után bennünket. Másképpen érvénytelen a halasztás. Az ellenfél csapat email elérhetősége látható: a csapat nevére vezetve a kurzort...


Sziasztok, a 7. (ismét csonka) forduló is elérhető. Az eredményeket küldjétek, továbbra is, liga és forduló megjelöléssel!


Sziasztok, elérhető az 5. forduló is. A 6. és 7. forduló csak részben kerül kiírásra: a 6.-ban (október 24-26.) nem lesz hétfői és keddi meccsnap, a 7.-ben (október 29-31.) pedig a csütörtöki és pénteki meccsek maradnak el. Pótlásukról gondoskodunk. Továbbra is kérjük, hogy a halasztásról az ellenfelet (is) értesítsétek, ne (csak) bennünket! A vihar miatt elmaradt/félbeszakadt 3. heti meccseket újra kiírjuk majd, kérjük jelezzétek, hogy pontosan melyikekről van szó. Úgy tűnik, eddig ez nem volt egyértelmű: minden csapat email elérhetősége megtalálható a csapatnév alatt a "LIGÁK"-ban (kurzort csapatnévre rávezetni, majd jobbklikk vagy balklikk ... a '{kukac}' cserés!)


Mindenkinek egyformán és főként egyszerre nem tudunk kedvezni (az időpont-igények kellően változatosak), ezért a korábbi szisztémát érvényesítjük: próbáljuk úgy szervezni a fordulókat, hogy a végén egyforma mennyiségben legyen mindenkinek nem annyira alkalmas időpontban mérkőzése, a 9 forduló összességét tekintve. Azt nem tudjuk garantálni, hogy bármely csapatnak csak kedvező időpontban legyen mérkőzése, de ezt eddig sem tettük, kérjük ezt vegyétek tudomásul. Az eredményeket továbbra is, folyamatosan várjuk, liga és csapatnév és/vagy csapatszám megjelöléssel. Halasztás esetén az ellenfelet is értesítsétek, ne csak bennünket!!!


Sziasztok, mostantól a szokásos formában is elérhetőek a ligák (újaknak: LIGÁK menüpontra kattintva, ott a megfelelőt kiválasztva, majd "mutasd" gomb...), és a fordulók is (hasonló módon, csak a FORDULÓK gombra kattintva, majd ott a ligát és a fordulót is ki kell választani). Az eredményeket továbbra is a szokásos formában várjuk emailben: ligát jelöljétek meg feltétlenül, illetve a csapatok számát és/vagy nevét, köszönjük! Sok sikert, jó focizást, tartalmas sporttevékenységet kívánunk!Sziasztok, íme a ligák és az 1. forduló (szeptember 17-21.). Kérjük, a sportszerű játékra figyeljetek oda, az eredményeket pedig emailben küldjétek.


További cikkeink...

3. oldal / 6

3

Pályabeosztás:

Pályabeosztás

 

Támogatók:

iKron Kft.

SZTE ajándékbolt